Atoderm Mains & ongles

Силно възстановяващ и подхранващ крем за ръце и нокти

Дневна грижа

Суха до много суха чувствителна кожа

D.A.F. Патент

От
15,60 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Деца

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

+75% хидратация след 21 дни.*

 • Хидратира
 • Възстановява
 • Осигурява ефект на ръкавица: Дълготраен защитен филм
 • Осигурява усещане за комфорт и мекота
 • Подсилва ноктите. Дълготрайно
 • Нелепкава текстура - Абсорбира се бързо
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Специфичният биологичен агент (фосфорилхолиново производно) помага да се коригира липсата на кожна хидратация чрез укрепване на кожната бариера. Той подпомага улавянето и задържането на вода чрез адаптиране към атмосферната влажност *.
  - Маслото от шеа подхранва и възстановява защитната функция на кожата за оптимална защита.
  -Специфичният биологичен агент създава защитен хидрогел ** на повърхността, който издържа дори след многократно измиване и запазва кожата хидратирана и защитена от тежки външни фактори: ефект на ръкавицата
  - Патентованият комплекс D.A.F ™ увеличава прага на поносимост на кожата.

  Hands Ръце

  Всеки ден - колкото често е необходимо

  • Стъпка 1 Нанасяйте на ръцете.
  • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Сухите ръце са често срещан проблем за голяма част от населението. Кожата на ръцете е по-суха и деликатна, тъй като съдържа малко мастни жлези и липиди, които осигуряват естествена й защита. Освен това ръцете често са обект на стресиращи фактори на околната среда (вятър, студ), често миене, ръчна работа и др.
  Точно както ръцете, ноктите могат да бъдат отслабени от ежедневната работа и честото миене, по-специално при наличието на агресивни почистващи препарати, които могат да отстранят защитните липиди от повърхността им и да ги оставят отслабени.
  Това може да се сведе до минимум и да се предотврати чрез редовната употреба на хидратиращ крем за ръце.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Осигурява ефект на ръкавица
  Оставя защитен филм: 92% (1)

  Осигурява усещане за комфорт
  Мигновено успокоява кожата: 96% (1)

  Нелепкава текстура: 100% (1)

  Вижте източници

  Хидратира
  24-часова хидратация (2)
  Хидратация: +75% след 21 дни (3)

  Възстановява
  Възстановява увредените ръце: 96% (1)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!