Atoderm Душ крем

Eжедневна подхранваща и защитаваща хигиена, която предпазва кожата от изсушаване.

Ежедневно почистване с изплакване

Нормална до суха чувствителна кожа

Skin Protect™ Complex

От
33,90 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Подходящ за цялото семейство

Доказана ефикасност

80% кожата е хидратирана и мека дълготрайно.*

НОВА ФОРМУЛА, ОБОГАТЕНА С ХИДРАТИРАЩИ СЪСТАВКИ

  • Нежно почиства
  • Хидратира кожата веднага след първото измиване, благодарение на кремообразната текстура
  • Успокоява и предпазва
  • Оставя кожата мека след душ
  • Осигурява приятно усещане

Без сапун - С лек аромат

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Подхранващите активни съставки в Atoderm Crème de douche, идеално съвместими с кожата, ѝ помагат да възстанови биологично своя хидролипиден слой. Нейните пречистващи съставки ограничават разпространението на микроорганизми, които влошават сухотата на кожата.

Body Тяло
Face Лице
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Веднъж или два пъти на ден

  • Стъпка 1 Нанесете Atoderm Crème de douche на мокра кожа.
  • Стъпка 2 Разпенете върху кожата.
  • Стъпка 3 Изплакнете обилно.
  • Стъпка 4 Нежно подсушете кожата си.

Нанесете върху здрава кожа. Ако кожната сухотата продължава, консултирайте се със специалист. Може да се използва при новородени, с изключение на недоносените бебета.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Нормалната кожа е здрава кожа, която трябва да бъде запазена, доколкото е възможно. Затова е изключително важно да се грижите за нея ежедневно с подходящи продукти, за да не стане дисбалансирана или суха. Сухата кожа се характеризира с временен дискомфорт, леко усещане за стягане или леко лющене.

Тестван под дерматологичен контрол

Нежно почиства

На 90% кожата е нежно почистена*


Подхранва

75% допълнително подхранена кожа*

Вижте източници

Хидратира

80% хидратирана кожа*


Омекотява

80% по-мека кожа*

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Благодарение на двойното си биологично действие, той подсилва хидратацията на кожата, като стимулира производството на хиалуронова киселина и дълготрайно защитава кожата, благодарение на липидо-възстановяващото си действие.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!