ABCDerm Cold-Cream Crème lavante

Първата стъпка в грижата за кожата в студено време, още от банята.

Ежедневно почистване с изплакване

Суха бебешка и детска кожа

ABCDerm DERMATOLOGICAL COMMITMENT

От
41,90 лв.

За кого е предназначен?

Деца, Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава

Одобрен от родителите

Нежно почиства, без да изсушава: 100%.*

ABCDERM COLD CREAM CREME LAVANTE

 • Нежно почиства
 • Подхранва и предпазва кожата
 • Хидратира
 • Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Разработен в съответствие с ангажимента на ABCDerm за Дерматологична сигурност, ABCDerm Cold-Cream почистващ крем е нежен хигиенен продукт, специално създаден за бебета и малки деца с кожа, склонна към сухота.

  Формулата му съдържа:
  -Сладко бадемово масло с омекотяващи свойства за подхранване и укрепване на кожата и успокояване на чувството за дискомфорт;
  -Масло от шеа, което хидратира и подхранва.
  Тези две масла, комбинирани с нежен активен сърфактант, осигуряват ултра нежна, богата почистваща формула, която запазва баланса дори на най-чувствителната кожа.

  Face Лице
  Body Тяло
  Коса и скалп
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху мокра кожа и коса. Втривайте до образуването на пяна.
  • Стъпка 2 Изплакнете добре и подсушете нежно.
  • Стъпка 3 Нанесете ABCDerm Cold-Cream на лицето и тялото.

  Може да се използва при новородени с изключение на недоносени бебета. Нанасяйте върху здрава кожа.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Кожата на бебетата и малките деца е деликатна и може да бъде по-чувствителна към външен стрес: вятър, студена твърда вода, топлина и др. Следователно тя е склонна към изсушаване, създава чувство за дискомфорт и загрубяване. Преди да приложите подхранващ продукт за грижа, адаптирана към специфичните нужди на бебетата с кожа, предразположена към сухота, е важно всеки ден да използвате нежен почистващ продукт, който уважава кожата, подхранва и овлажнява.

  Тестван под педиатричен контрол

  Нежно почиства
  Кожата е нежно почистена: 100% (1)

  Хидратира
  Кожата е хидратирана: 96% (1)

  Усещане за комфорт
  Кожата е мека, еластична и успокоена: 96% (1)

  Вижте източници

  Хидратира
  Оставя кожата хидратирана за 48 часа: 83% (1)
  +27% повече хидратация след 8 дни (2)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Като експерт в кожната екобиология, разширените изследвания на BIODERMA са предназначени да запазят и възстановят естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително на деликатната бебешка кожа. Осигурявайки безопасни продукти за тяхната кожа с толерантност към нейната специфика, са оснвните принципи на гама ABCDerm.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!