Allez au contenu Allez à la navigation

Лаборатории BIODERMA

 • Философията на BIODERMA

  Философията на BIODERMA

  Създадена още през 70-те години на ХХ век, марката BIODERMA е придобила неповторим опит, поставяйки биологията в полза на дерматологията. Това е различен научен подход, който почива преди всичко върху познаването на кожата и на нейните биологични механизми и цели създаването на продукти, изцяло вдъхновени от естествените процеси.

  Научете повече
 • History BIODERMA : Innovation, Research

  Историята на една Лаборатория –
  марката, която е щедра и иновативна

  Като марка, която винаги се е отличавала от останалите, BIODERMA остава вярна на своите убеждения, следва своята интуиция и брани свободата на своя дух. Лабораторията все така се ръководи от искрената страст да разбира биологията на кожата, желанието да твори нещо ново и да бъде част от прогреса на дерматологията, като стои далеч от стереотипите и установените догми. Едно шеметно приключение, чиято история се пише ден след ден по целия свят.

  Научете повече
 • Innovation et Research BIODERMA - Biology and Dermatology, Patents

  Иновации и изследвания

  Благодарение на концепцията за изследвания и развитие, които са в основата на научния им подход, Лаборатории BIODERMA мобилизират цялата си енергия, за да останат на върха на научното познание в областта на биологията и дерматологията.

  Научете повече
 • ecobiology-at-the-service-of-dermatology

  Bioderma е бранд на NAOS

  Екобиологията в полза на дерматологията. Да запазим здравето на кожата. Дълготрайно.

  Екобиологията е в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. 

  Научете повече
 • BIODERMA по света

  BIODERMA е представена пред дерматолозите и техните пациенти по цял свят.

  Научете повече
 • BIODERMA - Job - Recrutment and application

  Екипът на BIODERMA

  Вместо класическите профили BIODERMA предпочита личности, които са способни да освободят мисълта си от всякакви ограничения – нещо съвсем логично, след като марката е превърнала свободата на духа в своя фундаментална ценност. Все пак дързостта и оригиналността вървят винаги ръка за ръка. И най-важното – хората, които работят в BIODERMA споделят човешки ценности и етика, които я превръщат в марка, посветена на здравето.

  Научете повече