Помогнете на кожата да се рехидратира дълготрайно

Хидратацията е ключът към грижата за кожата. Недостигът на вода може да провокира дискомфорт, загуба на блясък, фини линии. Гамата Hydrabio е специално разработена, за да подсили естествените механизми за хидратация.

Всеки тип кожа може да има проблеми с дехидратацията. Хидратацията е основна за всички типове и е отправна точка за здрава кожа. Ефектът може да е повече или по-малко видим, но недостигът на вода може да провокира дискомфорт, загуба на блясък, фини линии. Въпреки че симптомите са много сходни, дехидратираната кожа се различава от сухата кожа. Това са два различни кожни проблема. Гамата Hydrabio е специално разработена, за да подсили естествените механизми за хидратация, налични в епидермиса.

Защо усещате кожата си суха?


Кожата се променя непрекъснато през целия ни живот и определени обстоятелства могат да причинят временна дехидратация: много студено време през зимата, климатизация, излагане на UV лъчи през лятото, замърсяване, стрес, медикаменти…
Ако случаят е такъв и кожата ти се влошава с течение на времето – това е признак на дехидратирана кожа. Всички типове кожа могат да страдат от липса на вода, дори и мазната кожа. Външните фактори могат да променят защитата на кожната бариера, която регулира обмена между тялото и външната среда, което води до прекомерна загуба на вода. В резултат на това кожата става по-суха и се усеща опъната.

 

Всяка кожа се нуждае от вода!

Независимо дали кожата е чувствителна, суха, много суха, комбинирана или мазна, хидратацията на кожата е физиологична необходимост, за да бъде здрава. Хидратацията помага за укрепване на кожната бариера и я прави по-устойчива. Дори мазната кожа се нуждае от хидратация, за да бъде добре балансирана.

Ежедневно почистване без изплакване

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio H2O

(1 отзив)

Почистваща мицеларна вода, която стимулира задържането на влагата в кожата

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Нормална до комбинирана кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Gel-Crème

(2 отзива)

Хидратираща грижа с лека текстура, осигуряваща хидратация и интензивен блясък.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Серум

Дехидратирана чувствителна кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Sérum

(3 отзива)

Серум за моментална и дълготрайна хидратация.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Дневна грижа

Дехидратирана чувствителна кожа Фотозащита за нормална до суха кожа

Aquagenium™ патент

Hydrabio Perfecteur SPF 30

(Все още няма отзиви)

Дерматологична грижа за кожата за перфектен резултат.

За кого?

Възрастни, Тийнейджъри

Гамата Hydrabio на BIODERMA е специално разработена, за да възстанови хидратацията на кожата, осигурявайки необходимата вода, без да оставя мазен филм. Hydrabio действа върху кохезията на епидермалните клетки, за да ограничи загубата на вода и аквапорините (протеините), които улесняват движението на водата в кожата. Цялата гама съдържа патента Aquagenium™, който активира естествения процес на хидратация на кожата, незабавно и дълготрайно. Хидратиращите продукти от гамата Hydrabio се открояват благодарение на тяхната специфична активна текстура, която прониква в дълбочина. Поради това кожата е мигновено хидратирана и сияйна.

Ритуал за хидратация на кожата

Гамата Hydrabio включва продукти за рехидратиране на кожата в зависимост от нейните нужди.

  • Hydrabio Sérum е активен хидратиращ серум с ниацинамид и хиалуронова киселина. Това е перфектният концентрат, който хидратира моментално и е с топяща се, свежа текстура.
  • Лек и освежаващ, Hydrabio Gel-Crème е специално създаден за комбинирана към мазна кожа, която се нуждае само от вода и нищо друго. Неговата топяща се текстура незабавно се абсорбира и не оставя лепкав или мазен филм.
  • Подходящ за суха и чувствителна кожа, Hydrabio Crème е с кремообразна текстура, която оставя кожата да се чувства комфортно.
  • Hydrabio Perfecteur SPF30 хидратира кожата осигурявайки UV защита. Перфектен грижа за лятото.
     

Ритуал за почистване с Hydrabio

Неподходящите почистващи продукти могат да имат неприятен ефект върху дехидратацията. Дълбокото почистване на кожата само ще увреди още повече естествения, вече дефицитен, хидролипиден филм. За ежедневно почистване и премахване на грим, BIODERMA създаде специфична версия на своята култова мицеларна вода, Hydrabio H2O, за дехидратирана кожа. Идеалното решение „всичко в едно“ за премахване на грима и всяка и следите от замърсявания, както и за освежаване на кожата сутрин преди продуктите за грижа.

Локализирайте мястото на продажба

Вижте всички наши оферти и продукти, налични в аптечната мрежа близо до вас.

Намерете от къде да закупите

Поръчайте онлайн

Вижте всички наши продукти и оферти, налични при нашите партньори.