Опасно. Спазвайте инструкциите за употреба. Използвайте биоцидни продукти с повишено внимание. Преди употреба, прочетете етикета и информацията, поместена на продукта. 

Biphase липоалкохолна двуфазова грижа за ръце

Само за няколко месеца пандемията от COVID-19 промени изцяло начина ни на живот. Разбрахме колко важно е редовното миене на ръце, за да избегнем разпространението на вируса и да защитим себе си и любимите си хора. С двойно действие – дезинфекциране и възстановяване на липидите, Biphase Lipo alcoolique ще направи живота ви по-лесен, грижейки се за вашата кожа и за здравето на тези около вас.

 

5 неща, които трябва да знаем за Biphase Lipo alcoolique

1.    Двуфазова формула: жълта липидна фаза + синя алкохолна фаза
2.    100 мл спрей във флакон, който е лесен за носене, където и да се намирате
3.    Подходящ за всеки тип кожа, дори за най-чувствителната
4.    За цялото семейство, включително деца над 3-годишна възраст
5.    Формула без аромат

Хубаво е да се знае

Синьото е цветът

Biphase Lipo alcoolique има прекрасен син нюанс, който не е само с декоративна цел. Той индикира дали двете фази са правилно смесени. По този начин ще знаете кога сте разклатили продукта достатъчно. Синият цвят е напълно безвреден и идентичен с този, използван за слънцезащитните продукти за деца в нашата гама Photoderm Kid.

Така че, не забравяйте да разклатите добре, преди да впръскате Biphase Lipo alcoolique в дланта си.

Правилното миене на ръце е изключително важно: препоръчва се да мием ръцете си колкото е възможно по-често и всеки път след пазаруване, ходене на училище, пътуване с автобус или кола и т.н. Ако нямате възможност да миете ръцете си със сапун и вода, лесно можете да впръскате Biphase Lipo alcoolique. 

Дезинфектант за ръце в ултра удобен размер за пътуване 100 мл формат

Флаконът на Biphase Lipo alcoolique е изключително удобен и се побира лесно в дамската ни чанта, раница и вратата на колата. 

Разклатете Разклатете добре, за да смесите маслото от ший и алкохола – съдържанието трябва да стане изцяло синьо
Впръскайте Впръскайте в дланта си (2-3 впръсквания).
Втрийте Втрийте в ръцете си за 30 секунди
И готово! Кожата ви е незабавно дезинфекцирана и защитена. Можете да използвате Biphase Lipo alcoolique толкова често, колкото ви е необходимо.

За меки, дезинфекцирани ръце

Biphase Lipo alcoolique се абсорбира бързо в кожата, оставяйки нежно усещане за мекота, без да чувствате ръцете си мазни или лепкави. След всяко впръскване кожата е подхранена и можете веднага да продължите с ежедневните си дейности. 

Резултати от тестовете1, проведени при медицински условия:

  • Отлична толерантност при 95%от потребителите
  • Защитава кожата от изсушаване при 100%от потребителите 
  • Кожата е по-мека и еластична при 85%от потребителите
     
По време на този тест, потребителите дадоха положителна обратна връзка за формата на BIphase Lipi alcoolique, лесното впръскване, подхранващия ефект и способността за хидратация на кожата.1
Потребителски тест, проведен под медицински контрол с 20 доброволци, 10 впръсквания на ден в продължение на 21 дена.1

Проверете дали ръцете ви са сухи, преди да впръскате Biphase Lipo alcoolique, тъй като влагата намалява ефикасността на всички продукти, които са на основата на алкохол.

Втрийте в ръцете си поне за 30 секунди, за да дадете възможност на продукта да унищожи всички вируси, бактерии или дрожди по кожата.

Уверете се, че продуктът е нанесен на двете ви ръце, за да ги дезинфекцирате напълно. Фокусирайте се върху пръстите си.