Sébium Night Peel

Нежен пилинг, който ще разкрие блясъка на кожата ви.

НОВО

Нощна грижа

Комбинирана до мазна кожа Проблемна кожа

Fluidactiv™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Одобрен от потребителите

75% блясък.*

 • Намалява пъпките и несъвършенствата
 • Разкрива блясъка на кожата
 • Изглажда и пречиства кожната текстура: нежен пилинг ефект
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен

  Вижте източници
  От
  32,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  Night Peel е нощен пилинг за комбинирана или мазна кожа с несъвършенства. Осигурява ефикасността на нежен домашен пилинг.

  Съдържа 15% ГЛИКОЛОВА КИСЕЛИНА, която осигурява пилинг действието на продукта. Тази AHA киселина е естествено налична в плодовете и е често използвана от дерматолозите за пилинг заради високата ѝ ефикасност и толерантност. Има повърхностно кератолитично действие. Намалява несъвършенствата и белезите и възвръща блясъка, като подпомага кожното обновяване.

  Night Peel съдържа патент FLUIDACTIV™ на гама Sébium, който повишава действието против несъвършенства. Благодарение на патент FLUIDACTIV™, качеството на себума се нормализира* и се предотвратява запушването на порите, за да се предотврати образуването на нови несъвършенства.

  Продуктът съдържа и D-пантенол, който има реструктуриращи и успокояващи свойства.

  Face FACE
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Вечер

  • Стъпка 1 Нанасяйте вечер върху чиста и суха, нераздразнена кожа, в продължение на четири седмици.
  • Стъпка 2 Почистете лицето на сутринта.
  • Стъпка 3 Направете един месец пауза, преди да повторите цикъла.
  • Стъпка 4 Може да се използва като предварителен дерматологичен пилинг преди естетична процедура, за да подготви кожата.

  Не използвайте продукта за 1 месец между периодите на приложение.
  Ако сте с чувствителна кожа, може да усетите чувство на дискомфорт или леко зачервяване. Ако това се случи, прилагайте продукта по-рядко.
  Избягвайте контакт с очите. Избягвайте продължително излагане на слънце, докато използвате продукта. В случай на излагане на слънце, използвайте подходяща слънцезащита.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори.
  Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Възрастните жени се подлагат на дерматологични пилинги с химическо действие, предназначено да ексфолира епидермиса, за да намали несъвършенствата, по-бързо да регенерира клетките и да възстанови блясъка на кожата.

  Те обаче могат да бъдат скъпи, тежки и доста агресивни, особено за най-чувствителната кожа.

  За хора, които трудно понасят интензивни дерматологични процедури и за жените, които търсят домашна програма, за да подготвят кожата си преди пилинг процедура, пилинг продуктите у дома са идеален вариант.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Намалява пъпките и несъвършенствата
  -23% по-малко несъвършенства след 28 дни (1) (2)
  -10% по-малко тъмни петна след 28 дни (3)

  Разкрива блясъка на кожата
  Блясък: 75% (1)

  Изглажда и пречиства кожната текстура
  Кожата е изгладена: 90% (1)
  Ефект "Нова кожа": 80% (1)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Промените в себума може да причинят кожни несъвършенства.
  Този патентован комплекс се бори срещу втвърдяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да минимизира риска от поява на несъвършенства. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA