Sébium Mat Control

Грижа, която матира и изглажда кожата дълготрайно.

Дневна грижа

Комбинирана до мазна кожа

Fluidactiv™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Доказана ефикасност

Кожата е матирана и хидратирана за 8 часа: 91%.*

 • Матира
 • Хидратира
 • Изглажда
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Добра основа за грим

  Вижте източници
  От
  24,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  Sébium Mat Control постига и хидратиращо действие благодарение на технологията "Матиране и Изглаждане" в продължение на 8 часа. Действа дълготрайно и ефективно, за да възвърне естествения и красив вид на кожата.
  Регулира лъщенето по биологичен път (цинк, витамин B6), изглажда текстурата на кожата и стяга порите (стягащо кератолитично действие), ограничава появата на несъвършенства (патент Fluidactiv™).

  Биологичният патент Fluidactiv™ коригира качеството на себумa и дълготрайно предотвратява запушването на порите - причината за появата на несъвършенства.

  Face FACE
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху кожата сутрин и/или вечер след почистване със Sébium Gel Moussant (измивен гел) или Sébium H2O.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Ако симптомите продължават, консултирайте се със здравен специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори.
  Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Комбинираната към мазна кожа е състояние на кожата поради обилно производство на себум в Т-зоната или по цялото лице, което води до няколко симптоми като лъщяща кожа, разширени пори, неравна текстура на кожата, сивкав тен ...

  За да решат това, жените често използват прекалено много продукти, за да хидратират, матират, скрият неравностите и повтарят многократно нанасянето им през целия ден, което води до развитието на проблеми като запушени пори, поява на несъвършенства. Кожата не може да диша.

  Необходима е специфична и добре адаптирана грижа, която да отговаря на тези нужди.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Матира
  Незабавна матираща сила (1)

  Изглажда
  Кожата е изгладена: 91% (2)

  Хидратира
  Кожата е хидратирана: 91% (2)

  Вижте източници

  Матиращ ефект и ефект срещу лъщенето
  Кожата е матирана за 8 часа: 91% (1)
  Лъщенето на кожата е регулирано след 28 дни: 100% (2)

  Хидратира
  Кожата е хидратирана за 12 часа (3)

  Изглажда
  Несъвършенствата са изгладени след 28 дни: 96% (2)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Промените в себума може да причинят кожни несъвършенства.
  Този патентован комплекс се бори срещу втвърдяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да минимизира риска от поява на несъвършенства. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA