Sébium Mat Control

Грижа, която матира и изглажда кожата дълготрайно.

Дневна грижа

Комбинирана до мазна кожа

Fluidactiv™ патент

От
27,70 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Кожата е матирана и хидратирана за 8 часа: 91%.*

 • Матира
 • Хидратира
 • Изглажда
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Добра основа за грим
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Sébium Mat Control постига и хидратиращо действие благодарение на технологията "Матиране и Изглаждане" в продължение на 8 часа. Действа дълготрайно и ефективно, за да възвърне естествения и красив вид на кожата.
  Регулира лъщенето по биологичен път (цинк, витамин B6), изглажда текстурата на кожата и стяга порите (стягащо кератолитично действие), ограничава появата на несъвършенства (патент Fluidactiv™).

  Биологичният патент Fluidactiv™ коригира качеството на себумa и дълготрайно предотвратява запушването на порите - причината за появата на несъвършенства.

  Face Лице

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху кожата сутрин и/или вечер след почистване със Sébium Gel Moussant (измивен гел) или Sébium H2O.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Ако симптомите продължават, консултирайте се със здравен специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Комбинираната към мазна кожа е състояние на кожата поради обилно производство на себум в Т-зоната или по цялото лице, което води до няколко симптоми като лъщяща кожа, разширени пори, неравна текстура на кожата, сивкав тен ...

  За да решат това, жените често използват прекалено много продукти, за да хидратират, матират, скрият неравностите и повтарят многократно нанасянето им през целия ден, което води до развитието на проблеми като запушени пори, поява на несъвършенства. Кожата не може да диша.

  Необходима е специфична и добре адаптирана грижа, която да отговаря на тези нужди.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Матира
  Незабавна матираща сила (1)

  Изглажда
  Кожата е изгладена: 91% (2)

  Хидратира
  Кожата е хидратирана: 91% (2)

  Вижте източници

  Матиращ ефект и ефект срещу лъщенето
  Кожата е матирана за 8 часа: 91% (1)
  Лъщенето на кожата е регулирано след 28 дни: 100% (2)

  Хидратира
  Кожата е хидратирана за 12 часа (3)

  Изглажда
  Несъвършенствата са изгладени след 28 дни: 96% (2)

  Вижте източници

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Промените в себумната течност могат да бъдат причина за дефекти по кожата. Този патентован комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!