Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

Минерална слънцезащита за бебета, при неизбежно излагане на слънце.

Детска защита

ДЕЛИКАТНА БЕБЕШКА КОЖА АТОПИЧНА КОЖА

SUN BARRIER TECHNOLOGY

От
31,90 лв.

За кого е предназначен?

Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Клинично доказана ефикасност

+28% АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА

Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+

- SUN BARRIER TECHNOLOGY: Високотехнологична слънцезащита, създадена да предпази собствените защитни сили на деликатната детска кожа при излагане на слънце.

ТРОЙНА ЗАЩИТА: широкоспектърна защита, оптимизирана срещу къси и дълги UVA лъчи - антиоксидант - подсилва кожната бариера

- Лека и топяща се текстура.

- Оставя кожата мека и ѝ осигурява комфорт.

- Лесно нанасяне, бърза абсорбция.

ВИСОКОУСТОЙЧИВ: Вода, слюнка.


От 0+ месеца - За лице & тяло - Не лепне – Не е мазен – Без аромат - Много добра кожна и очна толерантност - Подходящ за атопична кожа

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Photoderm Pediatrics Mineral SPF50+ е вдъхновен от експертизата на Bioderma в биологията на кожата, приложена на практика в грижата за специфичните нужди на детската кожа.

 Bioderma разработи SUN BARRIER TECHNOLOGY  : високотехнологична слънцезащита, създадена да предпази собствените защитните сили на деликатната бебешка кожа при излагане на слънце.

Тази технология комбинира UV филтри, витамин Е, естествено наличен в кожата, и масло от кайсиеви ядки, предоставящи биомиметични липиди & осигурява тройна защита:

- Широкоспектърна UV защита, оптимизирана срещу къси и дълги UVA лъчи

- Антиоксидантна защита за предпазване на ниските естествени запаси от сквален от UV окисляване и предотвратяване на дълготрайно увреждане.

- Запазва естествената бариерна функция на кожата

100% минералната и по този начин физическа защита във Photoderm PEDIATRICS MINERAL SPF50+ комбинира два минерални екрана, за да осигури много висока слънцезащита, като едновременно с това позволява лесно нанасяне и не оставя бели петна по кожата.

Те са с много висока защита, чисти и безопасни за детската кожа. Те позволяват на формулата да бъде толерантна към водните екосистеми, без токсичност върху корали, микроводорасли и сладководен планктон.

Тяло и лице

Нанасяйте само върху здрава кожа. Бебета от 0+ месеца

  • Стъпка 1 Нанасяйте обилно преди излагане на слънце (нанасянето на недостатъчно количество от продукта върху кожата намалява нивото на слънцезащита).
  • Стъпка 2 Нанасяйте повторно след плуване или подсушаване с кърпа.
  • Стъпка 3 След излагане на слънце почиствайте кожата с Atoderm Huile de douche и хидратирайте с Atoderm Intensive Baume.

Не излагайте бебета и малки деца пряко на слънце. Насърчавайте децата да носят защитно облекло и да използват продукта върху непокритите части на тялото. Прекаленото излагане на слънце може да увреди здравето. Не оставайте прекалено дълго на слънце.  Избягвайте контакт с тъкани

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Тъй като се развива от раждането до зрелостта, бебешката и детска кожа е особено деликатна и заслужава специална грижа при излагане на слънце. Тя има специфични нужди: да се компенсират ниските нива на антиоксиданти и все още развиващата се естествена бариерна функция.

Особено при раждането, кожата на бебетата е незряла, вътрешните ѝ ресурси не ѝ позволяват да се защитава срещу слънцето: затова се препоръчва тази крехка популация да не се излага пряко на слънце.

Когато излагането на слънце е неизбежно или неволно, за да не се попречи на развитието на бебешката кожа, Photoderm PEDIATRICS Mineral SPF50+ предлага външна & физична защита със 100% минерални филтри, комбинирани със SUN BARRIER TECHNOLOGY.

Този продукт предпазва и защитава деликатната бебешка кожа от UV лъчи и оксидативен стрес, предизвикан от слънцето, с +28% антиоксидантна защита в in vivo клинично проучване).

Резултати, доказани от клинични проучвания

80% оставя кожата мека & еластична (1)

93% не е мазен, не лепне (1)

Вижте източници

+28% АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА (2)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Високотехнологичната слънцезащита е създадена да предпази собствените защитни сили на деликатната детска кожа при излагане на слънце. Тази технология съчетава UV филтри, витамин Е, естествено наличен в кожата, и масло от кайсиеви ядки за снабдяване с биомиметични липиди, като осигурява тройна защита: - Широкоспектърна UV защита, оптимизирана срещу къси и дълги UVA лъчи - Антиоксидантна защита, която запазва ниските естествени резерви на сквален в кожата, като предпазва от UV окисляване и предотвратява дълготрайни увреждания - Запазване на естествените функции на кожната бариера

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!