Photoderm Crème SPF50+

Слънцезащитен крем за лице с лека текстура и хидратиращо действие.

Класическа защита

Чувствителна кожа Нормална до суха кожа

SUN ACTIVE DEFENSE ПАТЕНТ

От
37,50 лв.

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

SUN ACTIVE DEFENSE

+24% Защита на имунните защитни механизми на кожата*

PHOTODERM CRÈME SPF50+

  • Гарантира много висока UVA/UVB защита
  • SUN ACTIVE DEFENSE: високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчи
  • 8 ч. хидратация
  • Оставя кожата еластична и комфортна

Невидим завършек - Нелепкава текстура - Немазна текстура - Отлична основа за грим - Без аромат - Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен - Устойчив на вода, топлина, висока влажност

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Когато слънцето грее, 2 тип UV лъчи достигат до повърхността на кожата:
UVB:
- представляват 5% от UV спектъра
- и са отговорни за видимите ефекти от слънцето, като почерняване или слънчеви изгаряния.

UVA:
- представляват 95% от UV спектъра
- проникват в дълбочина в кожните слоеве
- и са отговорни за невидимите ефекти от слънцето, като оксидативен стрес и намаляване на имунните защитни механизми на кожата, което води до видими ефекти като кожно стареене и рак на кожата.

За да бъдта избегнати тези ефекти иза да не бъде претоварвана кожата със слънцезащитни филтри, BIODERMA създаде SUN ACTIVE DEFENSE, високотехнологична слънцезащита, подсилена срещу UVA лъчите. Комбинира UV филтри и патентована биологична защита, която подобрява собствените защитни сили на кожата, за да подпомогне дълготрайната грижа за нейното здраве при излагането на слънце и позволява:
+24% Защита на имунните защитни механизми на кожата*
+26% Защита срещу оксидативен стрес*

Face Лице
Neck Деколте

Нанасяйте няколко пъти на ден при излагане на слънце. Може се използва самостоятелно или като основа за грим. Наличен и в светъл цвят.

  • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно и обилно върху лицето и шията преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта, намалява нивото на слънцезащита).
  • Стъпка 2 Нанасяйте отново след изпотяване, плуване или подсушаване с кърпа, за да поддържате защитата.

Избягвайте контакт с тъкани. За възрастни. Нанасяйте върху здрава кожа. Прекаленото излагане на слънце може да е опасно за здравето, дори и ако сте със слънцезащита.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Не всички кожни типове реагират еднакво на слънчевата радиация, тъй като всеки човек има собствена фоточувствителност, характеризирана от неговия/нейния фототип.

Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол.

Приятен за употреба

Невидим завършек според 95% от потребителите (1)

Не омазнява кожата през целия ден според 89% от потребителите (1)

Оставя кожата еластична и комфортна според 97% от потребителите (2)

Вижте източници

Защитава здравето на кожата

+24% Защита на имунните защитни механизми на кожата(3)

+26% Защита срещу оксидативен стрес (3)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

SUN ACTIVE DEFENSE ПАТЕНТ: Високотехнологична слънцезащита, подсилена по отношение на UVA. Комбинация от UV филтри и патентована биологична защита, която повишава самозащитните способности на кожата, за да помогне за поддържане на нейното здраве на слънце, за постоянно.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!