Photoderm Brume solaire SPF 30 Прозрачен спрей

Висока слънцезащита без нужда от разнасяне

Класическа защита

Чувствителна кожа

Cellular Bioprotection™ патент

За кого е предназначен?

За цялото семейство (деца над 3 години)

Какви са съставките?

Вижте състава
Лесен за употреба

Доказана ефикасност

94% намират текстурата за приятна. *

  • Висока защита в целия UVA-UVB слънчев спектър и предпазва от вредното въздействие на UV лъчите и свободните радикали благодарение на антиоксидантната активна съставка
  • Лесен за нанасяне
  • Осигурява незабавен освежаващ ефект

Без нужда от разнасяне - Може да се нанася върху мокра кожа - Подвижна капачка за непрекъснато пръскане

Некомедоногенен - Силно водоустойчив

Вижте източници
От
35,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Уникална комбинация от UVA / UVB филтри и антиоксидантна активна съставка осигурява оптимална защита срещу вредното въздействие на UV лъчите.

Body BODY
Face FACE
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Преди излагане на слънце, след това нанасяйте на всеки 2 часа

  • Стъпка 1 Пръскайте равномерно и обилно на разстояние 20 см от кожата (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
  • Стъпка 2 Напръскайте в дланта на ръката, преди да нанесете върху лицето.
  • Стъпка 3 Нанасяйте често преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

За деца над 3-годишна възраст. Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Не всички типове кожа реагират по един и същи начин на слънчевите лъчи, тъй като всеки индивид има определена фоточувствителност, характерна за неговия фототип.

Освежаващ ефект

87% намират текстурата за освежаваща*


Лесен за нанасяне

94% намират текстурата за приятна*


100% от доброволците намират продукта лесен за употреба, а 88% смятат, че е идеален за мъже и окосмени зони*

87% от доброволците смятат, че текстурата и опаковката са подходящи за употреба по време на спорт*

Вижте източници

Силно водоустойчив

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

За да се предпази от клетъчни увреждания, свързани с излагането на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога могат да се окажат недостатъчни. Този патентован комплекс подсилва естествената защитна система на кожните клетки, за да увеличи тяхната устойчивост на негативните ефекти на слънчевата радиация.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!