Nodé Shampooing fluide

Ежедневен шампоан без детергенти, почиства и защитава.

Ежедневно почистване с изплакване

Всички типове коса

NOn-detergence патент

От
28,50 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Nodé Fluide запазва основните компоненти на хидро-липидния филм след измиване и не дразни скалпа.

NODE SHAMPOOING FLUIDE

 • Нежно почиства
 • Възстановява блясъка и сиянието на косата
 • Може да се използва и като допълнение към медицински шампоани - Формула с аромат

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Първата биологична иновация на лаборатория BIODERMA, Nodé, е шампоан, който запазва биологичния баланс на фината коса и деликатния скалп. Благодарение на нежната си почистваща основа, направена от уникална комбинация от повърхностноактивни вещества и разработен без детергенти, флуидният шампоан Nodé ефективно почиства, като запазва хидролипидния филм на косата и скалпа.

  Коса и скалп
  Bioderma’s product how to use the product step by step
  Bioderma’s product how to use the product step by step

  Сутрин и/или вечер - 7 дни в седмицата

  • Стъпка 1 Разпенете като нежно масажирате скалпа.
  • Стъпка 2 Изплакнете старателно.
  • Стъпка 3 Нанесете повторно, ако е необходимо.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Използването на определени почистващи агенти може да промени защитния филм на скалпа и да създаде дисбаланс. Създаден от NAOS Research, Nodé е първият процес за почистване на кожата на главата и косата без детергент. Не се отстранява, тази нежна почистваща основа ефективно почиства, като същевременно запазва защитния хидролипиден филм върху повърхността на кожата.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!