Nodé DS+ Shampooing

Шампоан, който действа върху причините за постоянния пърхот.

Ежедневно почистване с изплакване

Сухи люспи и плаки

DSactiv™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Клинично доказана ефикасност

След 2 месеца пациенти забелязват -83% еритема, -78% люспи и -77% сърбеж. *

  • Дълготрайно почиства
  • Елиминира постоянния пърхот и предотвратява появата му
  • Незабавно успокоява

Флуидна кремообразна текстура - Свеж и лек аромат

Вижте източници
От
31,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Изключителната формула на Nodé DS+ я прави високо ефективна срещу упорития пърхот. Патентованият комплекс DSactiv™ гарантира двойна ефикасност, благодарение на действието си върху причината за лющенето на скалпа. Ограничава полиферацията на Malassezia, която причинява пърхот. Спомага за предотвратяване на повторното появяване на пърхота чрез намаляване отделянето на себум, който е причина за развитието на Malassezia. Мощните кераторегулаторни съставки подпомагат премахването на хроничния пърхот и неговото елиминиране. Обогатен с успокояващи съставки Node DS+ незабавно и в дълбочина облекчава сърбежа на скалпа. Патентованият естествен комплекс D.A.F. повишава прага на поносимост на раздразнената кожа на главата. Флуидната текстура е лесна за нанасяне. Nodé DS+ прави косата лесна за разресване, придава ѝ блясък, еластичност и обем.

Коса и скалп
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

През първите три седмици: 3 пъти седмично, след това един или два пъти седмично в зависимост от предписанието.

  • Стъпка 1 Разпенете Nodé DS +, леко масажирайки скалпа.
  • Стъпка 2 Изплакнете скалпа.
  • Стъпка 3 Нанесете повторно.
  • Стъпка 4 Оставете за 5 минути.
  • Стъпка 5 Измийте старателно.

Продукт, предназначен само за възрастни. Избягвайте контакт с очите. Препоръчваме използване заедно с шампоана Nodé Shampooing Fluide за ежедневна употреба.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Устойчивият пърхот обикновено е плътен, мазен и жълтеникав, залепва по скалпа и обикновено е придружен от сърбеж.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Елиминира постоянния пърхот (1)

-83% по-малко зачервяване след 2 месеца

-78% по-малко лющене на скалпа след 2 месеца

-77% по-малко сърбеж след 2 месеца

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Malassezia е гъбичка, която се намира естествено на повърхността на кожата. Излишната секреция на себум от скалпа насърчава свръхрастежа ѝ, което предизвиква появата на пърхот, люспи и сърбеж. Този патентован комплекс минимизира секрецията на себум и също така ограничава разпространението на Malassezia.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!