Atoderm Intensive eye

Ежедневен продукт 3-в-1 за раздразнени клепачи: успокоява, възстановява и премахва грима.

Дневна грижа

Много сухи, раздразнени до атопични клепачи

Skin Barrier Therapy™ патент

От
39,90 лв.

За кого е предназначен?

За цялото семейство (без недоносени бебета)

Какви са съставките?

Вижте състава

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

Усещане за сърбеж : -95%.*

ATODERM INTENSIVE EYE

 • Моментално и дълготрайно успокоява усещането за сърбеж
 • Намалява сухотата и зачервяването на кожата
 • Хидратира и подхранва
 • Премахва грима и замърсяванията
 • Защитава кожата
 • Деконгестиращ ефект

Добра основа за грим - Без аромат - Много добра кожна толерантност - Много добра очна толерантност - Подходящ за хора, носещи контактни лещи и за чувствителни очи.

Иновативен и улеснен метод за намаляване на броя използвани продукти и съставки и ограничаване на търкането на клепачите

Вижте източници

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Atoderm Intensive eye е първият продукт 3-в-1 на BIODERMA, който се бори със симптомите на раздразнение на клепачите:

1) УСПОКОЯВА: Еноксолонът таргетира факторите, участващи в сърбежа, за дълготрайно успокояване на кожата.

2) ВЪЗСТАНОВЯВА:

 • Ексклузивният патент Lipigenium™ стимулира производството на липиди и възстановява ефективната кожна бариера.
 • Патентованият комплекс Skin Barrier Therapy™ ограничава адхезията на определена бактерия (staphylococcus aureus) към повърхността на кожата. Тази бактерия може да влоши кожната сухота.
 • Хиалуроновата киселина, естествено налична в кожата, образува неоклузивен хидратиращ филм. Той задържа водата на повърхността на кожата и действа като воден резервоар.

3) ПРЕМАХВА ГРИМА: Комбинацията от 3 масла премахва грима и замърсяванията от кожата.

Резултати: кожата е успокоена и подсилена и комфортът ѝ е възстановен дълготрайно.

BIODERMA е бранд, създаден на основата на екобиологията. Тя е същността в подхода на NAOS да запази екосистемата на кожата и да защити нейното здраве. Дълготрайно.

Този подход помага за подсилване на естествените механизми на кожата, като я учи да работи по-добре, без да я третира прекомерно.

Face Лице
Eyes Очи и клепачи

Нанасяйте с раздразнени клепачи веднъж или два пъти дневно. Сутрин като грижа. Може да се ползва като основа за грим. Вечер като грижа и/или за почистване на грима, като използвате памучен тампон. ПОДХОД, СПЕЦИАЛНО СЪЗДАДЕН ЗА ATODERM INTENSIVE EYE: Специално създаденият подход за този продукт, едновременно хигиена и грижа, среща очакванията на хората, страдащи от раздразнение на клепачите: един продукт с много приложения, като по този начин се ограничава триенето и раздразнението. Atoderm Intensive eye може да се използва: като грижа за успокояване и възстановяване на кожата и/или като почистващ/премахващ грима продукт за нежно отстраняване на всички замърсявания. Преди употреба на продукта, дренирането на кожата има деконгестиращ ефект и позволява на кожата да се освободи от токсините по време на обостряне. Включването на Atoderm Intensive eye в ежедневната програма за грижа за кожата гарантира толерантност към клепачите, подсилване на кожната бариера и предотвратяване на бъдещо обостряне.

 • Стъпка 1 ДРЕНАЖ: (прави се преди нанасяне на продукта върху чиста кожа):
  1- Потупване: Стимулиране на лимфната система: направете 3 последователни потупвания, като използвате показалеца, средния и безименен пръст, позиционирани на 1 см от основата на ушите.
  2- Дренаж: Преминете от вътрешния към външния ъгъл с масажно движение (допрете 3 пръста до кожата и ги плъзнете бавно към външната част на лицето). След това направете същото движение в обратната посока. Повторете 3 пъти
  3- Цялостен дренаж: Направете финално движение от вътрешния към външния ъгъл на очите, след това надолу по овала на лицето до основата на шията.
 • Стъпка 2 УПОТРЕБА КАТО ПОЧИСТВАЩ / ПРЕМАХВАЩ ГРИМА ПРОДУКТ:
  1- Нанасяне: Нанесете малки точки от Atoderm Intensive eye на годните клепачи.
  2- Почистване: Разнесете продукта върху целите клепачи и направете лек кръгов масаж.
  3- Почистване: Разнесете продукта от основата до върха на миглите, за да премахнете спиралата.
  4- Употреба на памучен тампон (само в ремисия): Отстранете грима с памучен тампон с движение от вътрешния към външния ъгъл на клепачите и от основата към върха на миглите.
 • Стъпка 3 УПОТРЕБА КАТО ГРИЖА:
  1- Нанасяне: Нанесете малко количество от продукта с големина на оризово зърно върху клепачите. Продуктът не трябва да се прилага твърде близо до очите (на около 2 см).
  2- Дренаж: Разнесете в посока навън. Повторете 3 пъти.

Веднъж или два пъти дневно

 • Стъпка 1 Нанесете върху раздразнените клепачи.
 • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие в кожата.
 • Стъпка 3 При обостряне на екземата, нанасяйте дермокортикостериод в допълнение към емолиента.

Без отмиване. Подходящ за ежедневна употреба самостоятелно или в комбинация с дермокортикостероиди. Подходящ за хора с контактни лещи и чувствителни очи. Само за външна употреба. Ако сухотата на кожата продължава, консултирайте се с медицински специалист.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Кожата на зоната на околоочния контур е особено деликатна: тя е 3 до 4 пъти по-тънка от тази на останалата част от лицето. Следователно клепачите са склонни към раздразнения. Раздразнението на клепачите се характеризира със следните симптоми: сухота, сърбеж, зачервяване, подуване. То е свързано главно с едно от трите основни нарушения на клепачите: атопичен дерматит, алергии или контактен дерматит. Това дразнене може да бъде предизвикано и / или засилено от: директен контакт с дразнители: нанасяне на неподходящ грим, например, контакт с цветен прашец, прах, контакт с лак за нокти, никел, парфюми, боя за коса. Жените са най-засегнати от дразнене на клепачите, тъй като прилагат множество продукти и следователно съставки в тази област (грим, продукти за грижа за кожата и за отстраняване на грим), като по този начин причиняват много триене, което отслабват кожата и може да доведе до порочна кръг. Дразненето на клепачите може да е много притеснително поради дискомфорта, който създава и естетическия проблем, който създава. Ето защо е необходимо да се грижите за клепачите като: избирате подходящи продукти за укрепване на кожата и по този начин предотвратявате рецидивите, ограничавате приложението на продукти и следователно съставки върху тази деликатна зона.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Подхранване

Кожата е мигновено подхранена: 91% (1)


Премахване на грима

Почиства кожата: 84% (1)

Премахва грима от кожата: 80% (1)


Вижте източници

Успокоява

Усещане за сърбеж: -95% (2)

Опъване: - 92% (2)


Намалява кожната сухота

Сухота : -89% (2)


Хидратира

Хидратацията продължава повече от 24 часа (3)

Вижте източници

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Бактериите се намират естествено на повърхността на кожата и са необходими за нейния баланс. В случай на кожа, склонна към атопия, повишените нива на някои бактерии могат да доведат до влошаване на състоянието ѝ. Този патент ограничава адхезията на тези бактерии към повърхността на кожата.

Кожата има естествена бариерна функция, предпазваща я от околната среда. В случай на суха кожа, склонна към атопия, на тази бариера ѝ липсват липиди и протеини и тя вече не играе своята роля. Тази технология възстановява ефективната кожна бариера.

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

5/5

3 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
5/ 5
Мигновена хидратация на кожата и успокоена. Уникален продукт!
Абсолютен комфорт за зоната около очите.
Това ревю е полезно
0
5/ 5
Зачервената ми и силно сърбяща кожа около очите се успокои още след първото нанасяне. Сега е свежа, мека и чудесно хидратирана. Бръчките пачи крак намаляха значително..
Препоръчвам и за хора работещи на компютър дълго време.
Това ревю е полезно
0
5/ 5
Сърбежът и зачервяването на клепачите изчезнаха след първото нанасяне
Отлични резултати
Това ревю е полезно
0