ABCDerm Péri-oral

Успокоява, заздравява и предотвратява дразнене около устата

Таргетирана грижа

Специфична грижа за бебешка и детска кожа

Amylpriv патент

За кого е предназначен?

Деца, Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Одобрен от родителите

Кожата е успокоена и възстановена: 97%.*

 • Успокоява
 • Защитава
 • Възстановява
 • Много добра кожна толерантност
  Вижте източници
  От
  16,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  ABCDerm Péri-oral е разработен в съответствие с ангажимента на ABCDerm за Дерматологична сигурност, за да защити нежната кожа на бебетата и малките деца. Той е специално създаден за успокояване, почистване и защита на раздразнената кожа около устата на бебета и деца и предотвратяване на появата на обриви и раздразнения.
  - Amylpriv Patent™ инхибира алфа-амилазата, слюнчен ензим и по този начин предотвратява появата на обриви и раздразнения.
  - Еноксолон, пантенол, бета-ситостерол и алантоин успокояват дразненето и обривите.
  - Комбинацията от мед и цинк помага за пречистване на кожата.

  Face FACE
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  2 до 3 пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте на раздразнената област около устата, която е предварително почистена и внимателно подсушена.
  • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие в кожата.

  Не прилагайте върху увредена кожа и открити рани. Ако дразненето продължава, се консултирайте с медицински специалист. Да не се поглъща. В случай на контакт с очите незабавно изплакнете обилно. Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени бебета. От хигиенни съображения препоръчваме да затворите продукта след употреба. Кремът е безцветен, когато се прилага, цветът на продукта е естествен и се дължи на съставките във формулата.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Кожата на бебетата има специфични характеристики, които я правят деликатна. Тя се развива с времето, като за това се изискват специални грижи, за да може да се адаптира към средата.

  BIODERMA е разработила специфична гама дермопедиатрични продукти, които предпазват, подхранват и обучават кожата на Вашето бебе още от първите му дни, като я подготвят да бъде здрава и утре. Дълготрайно.

  Тестван под педиатричен контрол

  Успокоява
  Кожата е незабавно успокоена: 97%*

  Вижте източници

  Успокоява
  Кожата е успокоена: 97%*
  Продуктът намалява кожните раздразнения: 97%*

  Защитава
  Кожата е защитена от външни агресори: 100%*

  Възстановява
  Кожата е възстановена: 97%*

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Слюнката съдържа амилаза, ензим, който може да причини раздразнение в областта около устата. Този патентован комплекс намалява активността на този ензим. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Като експерт в кожната екобиология, разширените изследвания на BIODERMA са предназначени да запазят и възстановят естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително на деликатната бебешка кожа. Осигурявайки безопасни продукти за тяхната кожа с толерантност към нейната специфика, са оснвните принципи на гама ABCDerm.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който даде такъв!