ABCDerm Hydratant

Ежедневната грижа, която предпазва бебешката кожа от сухота.

Дневна грижа

Нормална бебешка и детска кожа

Skin Barrier Therapy™ патент

От
24,50 лв.

За кого е предназначен?

Деца, Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Силно хидратирана кожа за 8 часа.*

 • Хидратира
 • Защитава и укрепва кожната бариера
 • Омекотява
 • Добра кожна и очна толерантност - Нелепкава текстура, позволяваща незабавно обличане след употреба - Нежен аромат
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  ABCDerm Хидратант е специално създаден да хидратира, защитава и укрепва нежната бебешка кожа:
  - Lipigenium™, липиден комплекс, вдъхновен от структурата на кожата, незабавно създава естествен защитен филм и засилва трайно кожната бариера.
  - Подхранващи растителни масла осигуряват на кожата повишен комфорт.
  - Глицеринът гарантира отлична хидратация на кожата със своята хидратираща сила.

  Body Тяло
  Face Лице
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху старателно подсушена кожа след почистване с хигиенен продукт ABCDerm.
  • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие.

  Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени деца. Не прилагайте върху увредена кожа и открити рани. Ако сухотата продължава, консултирайте се с медицински специалист.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Нежната кожа на Вашето бебе се развива с времето, преди да се превърне в кожа на възрастен.

  BIODERMA разработи специфична гама дермопедиатрични продукти, които предпазват, подхранват и обучават кожата на Вашето бебе още от първите му дни, като я подготвят да бъде здрава и утре. Дълготрайно.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Хидратира
  Кожата е хидратирана: 95% (2)

  Защитава
  Кожата е защитена: 100% (2)

  Успокоява
  Кожата е мека, еластична и успокоена: 100% (2)

  Вижте източници

  Хидратира
  Кожата е силно хидратирана за 8 часа (1)

  Защитава
  Кожата е защитена за 24 часа: 90% (2)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Бактериите се намират естествено на повърхността на кожата и са необходими за нейния баланс. В случай на кожа, склонна към атопия, повишените нива на някои бактерии могат да доведат до влошаване на състоянието ѝ. Този патент ограничава адхезията на тези бактерии към повърхността на кожата.

  Кожата има естествена бариерна функция, предпазваща я от околната среда. В случай на суха кожа, склонна към атопия, на тази бариера ѝ липсват липиди и протеини и тя вече не играе своята роля. Тази технология възстановява ефективната кожна бариера.

  Като експерт в кожната екобиология, разширените изследвания на BIODERMA са предназначени да запазят и възстановят естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително на деликатната бебешка кожа. Осигурявайки безопасни продукти за тяхната кожа с толерантност към нейната специфика, са оснвните принципи на гама ABCDerm.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Отлична хидратация
  Отлична хидратация
  Това ревю е полезно
  0