ABCDerm Cold-Cream Crème Visage et Corps

Подхранващ крем за лице и тяло за студено време, който интензивно облекчава сухотата

Дневна грижа

Суха бебешка и детска кожа

ABCDerm DERMATOLOGICAL COMMITMENT

От
25,50 лв.

За кого е предназначен?

Деца, Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава

Одобрен от родителите

Кожата е незабавно хидратирана : 95%.*

 • Хидратира и успокоява
 • Защитава кожата
 • Намалява усещането за сухота, дискомфорт и опъване
 • Немазна текстура - Много добра толерантност
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Разработен в съответствие с ангажимента на ABCDerm за Дерматологична сигурност, ABCDerm Cold-Cream крем за лице и тяло е подхранващ продукт специално създаден за бебета и малки деца с кожа, склонна към сухота.

  Формулата му съдържа:
  -Пчелен восък за защита на кожата от външен стрес.
  -Сладко бадемово масло с омекотяващи свойства, за подхранване и укрепване на кожата и успокояване на чувството за дискомфорт.
  -Глицерин, естествено присъстващ в кожата, който има хидратиращи свойства и предотвратява нейното изсушаване.
  Неговата разтапяща се текстура обвива бебешката кожа в мек защитен слой, като незабавно подхранва кожата, помагайки ѝ да възвърне своята еластичност.

  Body Тяло
  Face Лице
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Веднъж или два пъти дневно - 7 дни в седмицата

  • Стъпка 1 Нанасяйте върху добре подсушена кожа след почистване с ABCDerm Cold-Cream почистващ крем.
  • Стъпка 2 Масажирайте нежно, докато попие.

  Може да се използва при новородени, с изключение на недоносени бебета. Нанасяйте върху здрава кожа. Ако зачервяването продължава, се консултирайте с медицински специалист. От хигиенни съображения препоръчваме да затворите продукта след употреба.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Кожата на бебетата и малките деца е деликатна и може да бъде по-чувствителна към външен стрес: вятър, студена твърда вода, топлина и др. Следователно тя е склонна към изсушаване, чувство за дискомфорт и загрубяване. В допълнение към подходящ почистващ продукт е необходимо всеки ден да се използва подхранващ продукт, подходящ за нуждите на бебета с кожа, склонна към сухота. Това ще направи кожата отново еластична, ще възвърне чувството за комфорт, незабавно и трайно ще я предпази от външни влияния.

  Тестван под педиатричен контрол

  Хидратира
  Кожата е незабавно хидратирана: 95% (1)
  Оставя подхранващ филм на повърхността на кожата (2)

  Защитава
  Кожата е защитена от сухота и външни влияния (вятър, студ, твърда вода, топлина и др.): 95% (1)
  Значителна защитна и изолационна сила: +61% (3)

  Усещане за комфорт
  Кожата е мека, еластична и успокоена : 100%(1)

  Вижте източници

  Хидратира
  Кожата е дълготрайно хидратирана: 95% (1)

  Усещане за комфорт
  Намалява усещането за опънатост и дискомфорт дълготрайно : 100% (1)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Като експерт в кожната екобиология, разширените изследвания на BIODERMA са предназначени да запазят и възстановят естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително на деликатната бебешка кожа. Осигурявайки безопасни продукти за тяхната кожа с толерантност към нейната специфика, са оснвните принципи на гама ABCDerm.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  5/5

  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Мигновена хидратация
  Обичам този продукт
  Това ревю е полезно
  0