ABCDerm Change intensif

Крем при зачервяване в областта на пелените.

Най-продаван

Таргетирана грижа

Специфична грижа за бебешка и детска кожа

ABCDerm DERMATOLOGICAL COMMITMENT

За кого е предназначен?

Бебета

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Одобрен от родителите

Бързо облекчава зачервяването: 83%.*

 • Успокоява зачервяването
 • Възстановява кожната бариера
 • Предпазва от замърсявания и бактерии
 • Лесен за разнасяне - Нелепкав - Много добра кожна толерантност - Без аромат
  Вижте източници

  От 17,50 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Балончета на син фон

  ABCDerm Change Intensif е специално създаден в съответствие с отговорността на ABCDerm за дерматологична сигурност. Той е разработен за превенция и възстановяване на зачервявания от пелени благодарение на: - D-пантенол, с успокояващи свойства, укрепва кожната бариера, като ускорява епидермалната реконструкция. - Цинковият оксид предпазва епидермиса и успокоява дразненето благодарение на пречистващите му свойства. - Неговата галенична форма на "водна паста", съдържаща абсорбиращи минерални прахове, образува защитен филм, изолиращ епидермиса, като същевременно позволява на кожата да диша. Глицеринът предотвратява изсушаващия ефект на праховете и улеснява разнасянето на крема върху раздразнената кожа на бебето.

  Nappy area Зона на пелената
  Бебе
  Бебе

  Няколко пъти на ден - 7 дни в седмицата

  • Стъпка 1 Нанасяйте плътен слой при всяка смяна на пелените върху кожа, която е почистена с хигиенен продукт на ABCDerm и е напълно подсушена.
  • Стъпка 2 Нежно масажирайте, докато попие в кожата.

  Може да се използва при новородени с изключение на недоносени бебета. Нанасяйте върху здрава кожа. Ако зачервяването продължава, се консултирайте с медицински специалист. От хигиенни съображения препоръчваме да затворите продукта след употреба.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Зоната на пелените на бебета и малките деца често е предразположена към образуване на обрив, който се характеризира с червена, раздразнена кожа. Това е много често състояние при бебета и малки деца. Засяга около 60% от бебетата на възраст от 6 до 12 месеца. Основните фактори, които предизвикват тази форма на дерматит, са: - триенето на пелената в кожата и влагата в тази зона, водещи към кожни раздразнения; - напоените пелени с урина и фекалии, които водят до повишено pH на кожата и микробна пролиферация. Зачервяването в областта на пелената е често срещано и обикновено лесно за лечение. Прилагането на продукт за грижа, предназначен за тази зона, ще възстанови кожата, като същевременно образува защитна бариера, когато се появят дразнене и зачервяване.

  Тестван под педиатричен контрол

  Възстановява кожата Значителна възстановяваща сила (1) Защитава кожата Значителна защитна и изолационна сила: +66.5% (2) Успокоява кожата Бързо облекчава зачервяванията : 83% (3)

  Вижте източници

  Успокоява кожата Бързо облекчава зачервяванията: 83% (3) Изолира кожата, докато ѝ позволява да диша Позволява на кожата да диша: 96% (3) Възстановява кожата Кожата е възстановена : 86% (3)

  Вижте източници
  Грижа за бебешката кожа

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  Като експерт в кожната екобиология, разширените изследвания на BIODERMA са предназначени да запазят и възстановят естествения физиологичен баланс на всеки тип кожа, включително на деликатната бебешка кожа. Осигурявайки безопасни продукти за тяхната кожа с толерантност към нейната специфика, са оснвните принципи на гама ABCDerm.

  Вижте съставките: