Allez au contenu Allez à la navigation

BIODERMA - Job - Recrutment and application

Екипът на BIODERMA

Вместо класическите профили BIODERMA предпочита личности, които са способни да освободят мисълта си от всякакви ограничения – нещо съвсем логично, след като марката е превърнала свободата на духа в своя фундаментална ценност. Все пак дързостта и оригиналността вървят винаги ръка за ръка. И най-важното – хората, които работят в BIODERMA споделят човешки ценности и етика, които я превръщат в марка, посветена на здравето.

 • Екипът на BIODERMA

  BIODERMA наброява около 1000 сътрудници в 70 държави, 250 от които са във Франция. Средната възраст е 35 години и Лабораторията предлага изключителни възможности за развитие и професионално израстване както във Франция, така и извън нея. BIODERMA е компания, будеща желание за инициатива със своя ентусиазъм, който успява да предаде и на другите.

 • Нашата мисия

  Тя се състои най-напред в изслушване – на дерматолозите, експертите в научноизследователската сфера по целия свят, фармацевтите, пациентите, които страдат от различни кожни заболявания. На второ място – в изучаване на специфични за човешка кожа биологични процеси, анализиране на нейните реакции, откриване на причините за неправилното ѝ функциониране. После следва разработване на ефективни решения за лечение на кожни заболявания, винаги насочени към щадене на естествената биология на кожата. И накрая – утвърждаване на нашите продукти от дерматолозите преди разпространението им в аптечната мрежа.

  В това се състои мисията на отделите за производство, логистика, маркетинг и комуникация, на всички екипи, които вдъхват живот на новаторските решения и им осигуряват успех.

 • BIODERMA и възможности за работа

  BIODERMA винаги търси таланти! Търсим хора, притежаващи силни личностни качества, както и една обща черта: всекидневна отдаденост на марката, потапяне в нейната история, готовността да станат част от едно взискателно, но и вълнуващо приключение.

  Благодарение на тази обща страст всички в BIODERMA носим частица от тази история. За да научите повече за възможностите за работа в BIODERMA, свържете се с нас!

  Кандидатствайте сега
В началото на страницата