Allez au contenu Allez à la navigation

Sensibio H2O: Повече, отколкото виждаш

Sensibio H2O е повече отколкото виждате

 

Здравата кожа вдъхнови BIODERMA да създаде мицеларната вода преди повече от 20 години, като разработи най-новаторската технология за почистване и премахване на грима. Това уникално революционно откритие промени историята на козметичната индустрия и очарова модели, актриси, гримьори, дерматолози и милиони жени по света. Какво я прави уникална? Научете повече с тези три видеа.

Sensibio H2O: Повече, отколкото виждаш (Успокояващ ефект)

 

Sensibio H2O: Повече, отколкото виждаш (Силно пречистена)

Sensibio H2O: Повече, отколкото виждаш (Сходна с кожата)

 

Каква е тайната на известната мицеларна вода?

 

Мицели

 

Мицеларната вода е пречистена вода, обогатена с микроскопични сферични частици, наречени мицели. Мицелите образуват структури, които наподобяват мембраните на клетките на кожата. Това съответства на основния принцип при разработването на продуктите на BIODERMA – "Биологията в полза на дерматологията".

Мицелите захващат замърсяванията като магнит върху памучния тампон. Благодарение на състава на мицеларната вода няма нужда от почистване с тоалетно мляко. Тя почиства лицето с една стъпка, като премахва дори водоустойчив грим и има отлична толерантност към околоочния контур. Съдържа успокояващи и оптимално количество активни съставки. Нежен и ефективен продукт, който оставя чиста, кадифена и тонизирана кожа, без да нарушава биологичния й баланс