Allez au contenu Allez à la navigation

27 Септември 2017

За втора поредна година BIODERMA организира образователна кампания #Заедно сме в борбата срещу акнето

Кулминацията на кампанията е седмица, в която 270 дерматолога ще преглеждат безплатно пациенти с акне в периода 9 – 13 октомври 2017 г.

 За втора поредна година BIODERMA организира образователна кампания #Заедно сме в борбата срещу акнето.

   Пресконференция: #ЗаедноСме в борбата срещу акнето

 


Акнето е най-често срещаното кожно заболяване, което засяга до 90% от тийнейджърите и младите хора. То често може да доведе до трайни последици във външния вид като белези и петна, както и да засегне самочувствието и социалното общуване.
По темата акне има много, но често подвеждаща информация, както и остарели схващания от типа, че акнето минава от само себе си с израстването.
Целта на кампанията е да поднесе достоверна информация на младежите и техните родители, както и да популяризира ключовата роля на дерматолога в лечението на акне.
Кампанията се състои от няколко етапа и е целогодишна, като включва беседи с ученици, разпространение на информационни материали, видеа и информационна платформа на страницата на www.bioderma.bg

Кулминацията на кампанията е седмица, в която 270 дерматолога ще преглеждат безплатно пациенти с акне в периода 9 – 13 октомври 2017 г.

Предварителното записване за прегледа е задължително, а дерматологът в съответния град може да бъде избран тук.

   клип 1: #ЗаедноСме в борбата срещу акнето

 

   клип 2: #ЗаедноСме в борбата срещу акнето