Allez au contenu Allez à la navigation

16 Юни 2016

Революции в козметиката и модата

Откриването на дизайнерското събитие на ИВАН АСЕН 22 в партньорство с BIODERMA показва иновативни подходи в начина на представяне на съвременния моден дизайн
 

На 16.06.2016 в шоурума на ИВАН АСЕН 22 се проведе първото интерактивно откриване в историята на дизайнерската платформа. Поводът беше новото дизайнерско събитие по разработената съвместно с BIODERMA тема „R_EVOLUTION – Dare to transform!“ с участието на 17 дизайнери от екипа на ИВАН АСЕН 22 и три дебютиращи имена.

Иновативната концепция беше разработена съвместно с Пистолет дизайн студио, които изградиха уникална светлинна скулптура, интерпретираща забързаното темпо в ежедневието ни. В специално за събитието направената фото-сесия, актрисата Лорина Камбурова, оживи инсталацията, облечена в дрехите на дизайнерите. Нейните кадри бяха излъчвани по време на ексклузивното привю за журналисти и блогъри, на което Мира Драганова, националният мениджър на BIODERMA и Нели Митева, основателят на ИВАН АСЕН 22, представиха съвместната тема, отправяща към революцията в козметичния бранш,  предизвикана от иконичния продукт на френската дермокозметична компания: мицеларната вода Sensibio H2O, и тази в модата днес, характеризирани от промененото отношение на потребителя към модата. Днес тя трябва да отговаря на обществените течения и залага на устойчивост, минимизиране на отпадъци, индивидуален подход, иновации в материите чрез новите технологии и необходимост от създаването на смислени, стойностни модни продукти.

„За мен поканата да се включа в такова иновативно събитие е огромно удоволствие и вълнуващо предизвикателство”, сподели актрисата Лорина Камбурова, която беше гост на откриването. „Това отваря за мен нови хоризонти и ме мотивира да търся и изпробвам в себе си нови посоки. Екипът, с който работим, е изключително професионален и симпатичен, а дизайнерите са с голям талант и потенциал.”

Първите дизайнерски модели намериха своите революционни собственици, а останалите могат да бъдат разглеждани, пробвани и откупени до 11 юли в шоурума на ИВАН АСЕН 22, всеки ден от понеделник до събота между 16:00-20:00 ч. Всеки посетител на шоурума получава подарък еко-чанта с принт на Sensibio H20, а при закупуване на дизайнерски модел и 250 милилитра разфасовка на революционния продукт на BIODERMA.

Основен партньор на събитието е BIODERMA, чийто иконичен продукт: мицеларната вода Sensibio H2O предизвиква революция в козметичния бранш, като променя изцяло бюти ритуала на жените по цял свят. Уникалната формула на мицеларната вода Sensibio остава непроменена и ненадмината повече от двайсет години. И до днес е най-продаваната мицеларна вода в света. Революцията, която Sensibio H20 предизвиква в козметичния бранш, вдъхнови темата на новото дизайнерско събитие на ИВАН АСЕН 22 за днешните революции в модата и трансформацията на възгледите ни за истинските стойности днес.