Allez au contenu Allez à la navigation

23 Януари 2017

№1 Мицеларна вода

 

BIODERMA създаде първата в света мицеларна вода Sensibio H2O и след това я адаптира към различните нужди на кожата в гамите Hydrabio, Sébium и Sensibio AR.

Любопитни факти за мицеларните води на  BIODERMA

Водата, която BIODERMA използва като основна съставка в мицеларните води е пречистена по стандартите на фармацевтичната индустрия и може да се използва за инжекции. 
BIODERMA използва за пръв път мицеларната технология в козметичен продукт – иконичната мицеларна вода Sensibio H2O. Мицелите в продуктите на  BIODERMA са уникални и имат същата структура като мембраната на клетките на кожата. Сходството със структурата на кожата гарантира много висока толерантност. 
Мицеларните води на BIODERMA са №1 по продажби в аптеките в България вече 3 поредни години* с пазарен дял 56%. 
1 бутилка Sensibio H2O се продава на всеки 3 секунди по света. 
Мицеларна вода Sensibio H2O има над 40 международни beauty награди и е любимият дегримьор на звезди като Моника Белучи и Кайли Моноуг. 
Sensibio H2O е предпочитана от професионалните гримьори, а Грегорис Пирпилис, Skincare Artist и посланик на BIODERMA, се доверява само на нея, защото вярва, че зад всеки добър гримьор стои експертен дегримиращ продукт.  
Ако все още се колебаете коя е най-подходящата за вас мицеларна вода на BIODERMA, ви съветваме да посетите сайта bioderma.bg, където ще намерите полезна инфо графика, която ще ви помогне да направите своя избор.  

ЗВЕЗДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ от BIODERMA

Феновете на мицеларната вода на BIODERMA сега могат да се възползват от звездното предложение и да закупят от аптеките 2 мицеларни води от гамите Sensibio, Hydrabio, Sébium и Sensibio AR на специална цена. 
 
*BIODERMA мицеларни води в аптеките в България, Nielsen юни 2013 – юни 2016 г., сегмент мицеларни води.