Allez au contenu Allez à la navigation

Pigmentbio

Хиперпигментирана кожа

 
Под въздействие на слънцето, замърсяването, стареенето, бременност или раздразнение, върху кожата се появяват следи и тъмни петна, като отражение на преминаващото време. Зад тези пигментационни нарушения се крие свръхпродукция на меланин, която променя естествения тен.
 
Вдъхновена от водещите терапии в дерматологията, гама Pigmentbio осигурява цялостно решение за чувствителна кожа за ефективно противодействие срещу пигментациите. Технологията LumiReveal™, съдържаща се в продуктите, действа на всяка ключова стъпка от пигментирането, за да намали тъмните петна, да предотврати появата на нови и да възстанови естествения блясък на кожата дълготрайно. Уникалният баланс на ефикасност и толерантност позволява да се постигнат мигновени и дълготрайни резултати, като се запазва балансът на чувствителната кожа.
 
Продуктите от гамата могат да бъдат използвани като монотерапия или като допълнение към дерматологичните депигментиращи терапии, за да се удължи тяхната ефикасност и да се оптимизира кожното възстановяване.
 
Научете повече за хиперпигментацията тук