Photoderm Спрей SPF 30

Фотозащитен спрей, който стимулира естествените защитни сили на кожата.

Класическа защита

Чувствителна кожа

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

Невидим завършек върху кожата: 97%.*

  • Много висока UVA/UVB защита
  • Активира естествените защитни сили на кожата и предпазва от рисковете от клетъчно увреждане

Ултра лека текстура - Не оставя бели следи - Много добра толерантност - Некомедоногенен - Водоустойчив

Вижте източници
От
38,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

С комбинацията на UVA/UVB филтри, Photoderm SPF 30 предлага оптимална защита срещу вредното въздействие на UV лъчите (слънчеви изгаряния, слънчеви алергии и др.), както и естествена вътрешна биологична защита : уникалният патент Cellular Bioprotection™*. Този патент активира естествените защитни сили, защитава клетките и предотвратява преждевременното стареене на кожата.

Face Лице
Body Тяло
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Няколко пъти на ден при излагане на слънце

  • Стъпка 1 Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита). Напръскайте върху ръцете си преди да нанесете на лицето.
  • Стъпка 2 Нанасяйте често и винаги след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

Нанасяйте на здрава кожа. Цветът на продукта се дължи на комбинацията от филтри. Избягвайте контакт с дрехи и тъкани. Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да е опасно за Вашето здраве.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори.
Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Не всички типове кожа реагират по един и същи начин на слънчевите лъчи, тъй като всеки индивид има определена фоточувствителност, характерна за неговия фототип.

Тестван под дерматологичен контрол

Невидима текстура

Невидим завършек върху кожата: 96% (1)

Вижте източници

Силно водоустойчив (2)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

Вижте съставките:
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA