Photoderm SPOT-AGE SPF 50+

Антиоксидантна слънцезащита, намалява петната и бръчките.

Специфична защита

След дерматологични процедури Слънчеви петна, тъмни петна, фотостареене

Cellular Bioprotection™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни

Какви са съставките?

Вижте състава

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

Видимо коригира признаците на фотостареене: 79%. *

  • Много висока UVA/UVB защита
  • Предотвратява и намаляване на видимите признаци на фотостареене (петна, бръчки и загуба на плътност)
  • Хидратира кожата дълготрайно
  • Предотвратява дермалните изменения и регенерира кожата

Лека гел-крем текстура със сух завършек - Отлична основа за грим

  • Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен - Водоустойчив - Устойчив на високи температури и влажност - 8 часа задържане на SPF
Вижте източници
От
36,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Иновация: BIODERMA създаде Photoderm SPOT-AGE SPF 50+, който комбинира силата на три активни съставки, признати от дерматолозите [Витамин C - Витамин E – Центела азиатика], със соларни филтри за широкоспектърна защита (UV – видима светлина – инфрачервени лъчи) и създава слънцезащита, която предпазва и подпомага намаляването на видимите признаци на кожно стареене (пигментни петна, бръчки, загуба на еластичност).


Патентът Cellular Bioprotection™ (1), реална вътрешна биологична защита, предпазва и стимулира естествените защитни сили на кожата срещу вредните ефекти на слънцето.


Витамин E (2) и Витамин C (3) съдържащи се във Photoderm SPOT-AGE SPF 50+, са високо стабилни. Те осигуряват допълнителна антиоксидантна защита срещу ефектите от широкия спектър (свободни радикали). Единият е липофилен, а другият е хидрофилен, като правят възможна антиоксидантната защита на елементите, съставляващи клетката. Витамин C също така е в състояние да регенерира витамин Е, което позволява устойчиво действие.

Те също така предпазват от появата на нови петна.


Витамин C, прибавен в продукта, е в съединение с глюкоза, което го прави три пъти по-стабилен от биологично активната форма на Витамин C, наречена L-аскорбинова киселина. По този начин се контролира дистрибуцията му на кожно ниво. Разделянето с глюкозата, за да се освободи витамин C, се прави при контакт с клетките на кожата. Това позволява контролирано освобождаване на активен Витамин C, когато е необходимо.

Витамин E е представен в неговата най-естествена и активна форма, алфа-токоферол. Той блокира радикалните реакции, като позволява да се предпазят мембраните на клетката и да се ограничи кожното стареене.

Центела азиатика (4) предпазва от увреждане на дермата и регенерира кожата:


като инхибира деградацията на екстрацелуларния матрикс с хиалуронидаза, еластаза и MMP-1

като подсилва екстрацелуларния матрикс, чрез стимулиране производството на колаген в дермата

Face Лице
Neck Деколте

Ежедневно за минимизиране на риска от петна и фотостареене

  • Стъпка 1 Нанасяйте самостоятелно или след Вашия дневен крем.
  • Стъпка 2 Нанасяйте равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата намалява нивото на защита).
  • Стъпка 3 Нанасяйте често преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

Нанасяйте върху здрава кожа. Прекомерното излагане на слънце може да навреди на Вашето здраве.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Фотостареенето на кожата води до пигментни петна, наречени също лентиго, бръчки и загуба на еластичност.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Намаляване на видимите признаци на фотостареене

15% намаляване на средната дълбочина на бръчките след 28 дни употреба*

Намалява появата на нови петна: 97%*

Видимо коригира признаците на кожно стареене: 79%*

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

За да се защити от клетъчно увреждане, свързано с излагане на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога се оказват недостатъчни. Този патентован комплекс възстановява естествената защитна система на кожните клетки и повишава устойчивостта им срещу негативните ефекти от слънчевата радиация. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

Вижте съставките:
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!