Photoderm MAX Crème teintée SPF 50+

Слънцезащитен крем за лице за максимална защита.

Класическа защита

Фотозащита за нормална до суха кожа

Cellular bioprotection™ patent

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Дерматологично доказана ефикасност

99,8% ДНК защита благодарение на патента Cellular Bioprotection ™. *

 • Много висока UVA / UVB защита с цвят
 • Активира естествените защитни сили и защитава клетките
 • Предпазва от кожно стареене
 • Гарантира сияен, равномерен тен благодарение на тонираната формула
 • Идеален за чувствителна суха кожа, много светла кожа с лунички, кожа, изложена на интензивно UV облъчване
 • Лека текстура, сух завършек
 • Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без аромат - Водоустойчив
 • Вижте източници

  От 32,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Балончета на син фон

  С комбинация от UVA / UVB филтри, Photoderm MAX осигурява оптимизирана защита срещу UV лъчите (слънчево изгаряне, слънчеви алергии и др.). Уникалният патент Cellular Bioprotection ™ активира естествените защитни сили, защитава клетките и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Кремообразна текстура, като не оставя мазен филм. Златистият тониран крем изравнява тена и покрива недостатъци.

  Face Лице
  Лице на жена
  Лице на жена

  Няколко пъти на ден при излагане на слънце

  • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата намалява нивото на защита).
  • Стъпка 2 Нанасяйте често преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

  Нанасяйте върху здрава кожа. Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Не всички типове кожа реагират по един и същи начин на слънчевите лъчи, тъй като всеки индивид има определена фоточувствителност, характерна за неговия фототип.

  Тестван под дерматологичен контрол

  Лека текстура Лесно нанасяне: 70% (1) Попива бързо: 60% (1) Сух завършек Не оставя мазен филм: 85% (1)

  Вижте източници

  Активира естествените защитни сили на кожата 99.8 % защита на клетъчното ДНК благодарение на патента Cellular Bioprotection™ (2)

  Вижте източници
  Усмихната жена

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  За да се защити от клетъчно увреждане, свързано с излагане на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога се оказват недостатъчни. Този патентован комплекс възстановява естествената защитна система на кожните клетки и повишава устойчивостта им срещу негативните ефекти от слънчевата радиация. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките: