Photoderm MAX Brume solaire SPF 50+

Много висока слънцезащита без нужда от разнасяне

Класическа защита

Чувствителна кожа

Cellular Bioprotection™ патент

За кого е предназначен?

За цялото семейство (деца над 3 години)

Какви са съставките?

Вижте състава
Лесен за употреба

98% от панела намират текстурата за приятна.

 • Много висока защита в целия UVA-UVB слънчев спектър и предпазва от вредното въздействие на UV лъчите и свободните радикали благодарение на антиоксидантната активна съставка
 • Лесен за нанасяне
 • Осигурява незабавен освежаващ ефект
 • Без нужда от разнасяне - Може да се нанася върху мокра кожа - Подвижна капачка за непрекъснато пръскане
 • Некомедоногенен - Силно водоустойчив
 • Вижте източници
  От
  36,90 лв.

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Продуктите на BIODERMA са толерантни към екосистемата на кожата и запазват нейното здраве

  Уникална комбинация от UVA / UVB филтри и антиоксидантна активна съставка осигурява оптимална защита срещу вредното въздействие на UV лъчите.

  Body Тяло
  Face Лице
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Преди излагане на слънце, след това нанасяйте на всеки 2 часа

  • Стъпка 1 Пръскайте равномерно и обилно на разстояние 20 см от кожата (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
  • Стъпка 2 Напръскайте в дланта на ръката, преди да нанесете върху лицето.
  • Стъпка 3 Нанасяйте често преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

  Нанасяйте върху здрава кожа. Цветът на продукта се дължи на комбинацията от филтри. Избягвайте контакт с дрехи. За деца над 3-годишна възраст. Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Не всички типове кожа реагират по един и същи начин на слънчевите лъчи, тъй като всеки индивид има определена фоточувствителност, характерна за неговия фототип.

  Освежаващ ефект
  88% намират текстурата за освежаваща*

  Лесен за нанасяне
  98% намират текстурата за приятна*

  100% от доброволците намипат продукта лесен за употреба и идеален за мъже и окосмени зони*
  93% от доброволците смятат, че текстурата и опаковката са подходящи за употреба по време на спорт*

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  За да се защити от клетъчно увреждане, свързано с излагане на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога се оказват недостатъчни. Този патентован комплекс възстановява естествената защитна система на кожните клетки и повишава устойчивостта им срещу негативните ефекти от слънчевата радиация. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

  Вижте съставките:
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  0/5

  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!