Photoderm COVER Touch SPF 50+ Светъл цвят

Минерална слънцезащита с висока покривност и дишаща текстура.

Нов продукт

Класическа защита

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Cellular Bioprotection™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава

Доказана ефикасност

8 ч. контрол на омазняването.*

  • Много висока защита от UVA/UVB лъчите и от видимата светлина        
  • Изравнява тена с 8 ч. пълна покривност
  • Специално създаден за комбинирана към мазна кожа, осигурява 8 ч. контрол на омазняването, като същевременно позволява на кожата да диша

Неакнегенен - Формула без масла - Без аромат - Устойчив на вода, температура и влага

Вижте източници
От
36,90 лв.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

ИНОВАЦИЯ ЗА КОМБИНИРАНАТА КЪМ МАЗНА КОЖА: Слънцезащитен продукт с пълна покривност, който позволява на кожата да диша, без да причинява нови несъвършенства: "ДИШАЩА ФОРМУЛА".

  • Истинско постижение от гледна точка на формула, Photoderm COVER Touch SPF50+ съдържа само най-необходимото, за да:

1-  Защитава от UVA и UVB лъчите и от видимата светлина със 100% минерални слънцезащитни филтри, обогатен и с патента CELLULAR BIOPROTECTION™, който подсилва естествените защитни механизми на кожата.

2- Изравнява тена: коригира и перфектно покрива несъвършенствата, благодарение на съдържанието на минерални пигменти. Високата покривност предотвратява появата на нови пигментни петна, които са в следствие на видимата светлина.

3-  Специално създаден за нуждите на комбинираната към мазна кожа, намалява риска от появата на несъвършенства, благодарение на съдържащия се патентован комплекс Fluidactiv™, и матира кожата в продължение на 8 часа

Резултатът: защитена и с изравнен тен, кожата диша. Порите не са запушени и несъвършенствата намаляват, ден след ден.

Face Лице
Neck Деколте

За ежедневна употеба след нанасяне на хидратираща грижа.

  • Стъпка 1 За перфектен тен с мат завършек, без ефект маска, разнесете продукта върху кожата от центъра към краищата на лицето.
  • Стъпка 2 Можете да използвате блендер или четка за грим за плътно разнасяне на продукта.
  • Стъпка 3 Нанесете на лицето и шията равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
  • Стъпка 4 Нанасяйте отново преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

Нанасяйте върху здрава кожа. Подходящо за възрастни. Прекомерното излагане на слънце може да навреди на вашето здраве.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Комбинираната към мазна кожа и акнеичната в миналото кожа може да страда от неестетични лезии като тъмни петна, следи от пъпки или червени петна. Тези кожни нарушения създават дискомфорт и могат да повлияят негативно качеството на живот.  При излагане на слънце те се влошават. Тъмните петна стават още по-тъмни (3), порите - по-видими, зачервените пъпки - все повече на брой.

Хората с комбинирана към мазна кожа имат нужда от текстура с висока покривност, така че да скрият несъвършенствата. Често използват фон дьо тени, които са с висока концентрация на силикони (за които е известно, че запушват порите) и които не са подходящи за техния тип кожа. Не използват редовно слънцезащита, въпреки че това е задължителна стъпка към това да намалят несъвършенствата.

Тестван под дерматологичен контрол

Осигурява пълна покривност

Матира мигновено: 93% (1)

Изравнена кожа през целия ден: 81% (1)

Вижте източници

Коригира и изравнява тена на кожата

Коригира кожата през целия ден: 81% (1)

Изравнена кожа през целия ден: 81% (1)


Матира

Матирана кожа и контрол на лъщенето в продължение на 8 ч. (1)

Значително намаляване на производството на себум с 22.6% след 28 дни употреба (2)


Позволява на кожата да диша 

Значително намаляване на загубата на вода от кожата с 10.3% само след едно нанасяне (3)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

За да се защити от клетъчно увреждане, свързано с излагане на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога се оказват недостатъчни. Този патентован комплекс възстановява естествената защитна система на кожните клетки и повишава устойчивостта им срещу негативните ефекти от слънчевата радиация. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

Промените в себума може да причинят кожни несъвършенства. Този патентован комплекс се бори срещу втвърдяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да минимизира риска от поява на несъвършенства. Този патент на NAOS Research е създаден в Aix-en-Provence и е разработен в нашите лаборатории.

Вижте съставките:
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!