Photoderm AR SPF 50+

Много висока слънцезащита за кожа, склонна към зачервяване

Специфична защита

Чувствителна кожа, склонна към зачервявания

Cellular Bioprotection™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Ефикасност, доказана чрез клинично проучване

Добра до отлична ефикасност при 80% от случаите.*

 • Предлага много висока UVA / UVB защита срещу вредните ефекти на UV лъчите (слънчеви изгаряния, слънчеви алергии и др.)
 • Намалява и предотвратява зачервяването
 • Предпазва от рисковете от увреждане на клетките и преждевременно стареене на кожата
 • Изравнява тена благодарение на естественото си оцветяване
 • Некомедоногенен - Без аромат - Водоустойчив
  Вижте източници

  Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

  Photoderm AR предлага оптимална защита срещу UV лъчите (слънчево изгаряне, слънчеви алергии и др.) благодарение на уникална комбинация от дерматологични анти-UVA и анти-UVB филтри.
  Photoderm AR осигурява и вътрешна биологична защита чрез изключителния патент CELLULAR BIOPROTECTION™*. Този патент активира естествените защитни сили на кожата, предпазва клетките и предотвратява преждевременното кожно стареене.
  Зачервяването се дължи главно на разширяване и отслабване на малки кръвоносни съдове в кожата. Патентът ROSACTIV™ е комбинация от активни съставки със силно действие срещу зачервяването, които се борят срещу образуването и влошаването на зачервяванията.
  Естественият цвят, адаптиран към светлата кожа, изравнява тена и минимизира зачервяването.
  Бързо попиващата текстура, която не оставя мазeн слой.

  Face FACE
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
  Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

  Няколко пъти на ден при излагане на слънце

  • Стъпка 1 Нанасяйте равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата намалява нивото на защита).
  • Стъпка 2 Нанасяйте често преди и след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

  Нанасяйте върху здрава кожа. Не излагайте бебета и малки деца на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да навреди на тяхното здраве.

  Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

  Зачервяването се дължи главно на разширяване и отслабване на малки кръвоносни съдове в кожата. Патентованият комплекс Rosactiv ™ третира фактора, който причинява модифициране на микросъдовете.

  Резултати, доказани от клинични проучвания

  Гарантира оптимална защита
  "Много задоволителна" защита: 100% (1)

  Evens out the complexion
  Приятна текстура: 95% (1)
  Приятен цвят: 90% (1)

  Вижте източници

  Добра до отлична ефикасност при 80% от случаите (3)

  Намалява и предотвратява зачервяването
  Зачервяването е намалено: 64% (2)

  Вижте източници
  Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

  Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

  За да се предпази от клетъчни увреждания, свързани с излагането на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога могат да се окажат недостатъчни. Този патентован комплекс подсилва естествената защитна система на кожните клетки, за да увеличи тяхната устойчивост на негативните ефекти на слънчевата радиация.

  Зачервяването се дължи главно на разширяването и отслабването на микросъдовете на кожата. Този патентован комплекс действа върху фактор, който допринася за промените в тези микросъдове.

  Вижте съставките:

  Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

  Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
  Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

  Тип кожа
  Години

  4/5

  1 отзив
  0 отзива
  1 отзив
  0 отзива
  0 отзива
  Вижте всички отзиви
  5/ 5
  Успокоява и предпазва
  Не оставам без него
  Това ревю е полезно
  0
  3/ 5
  Наистина хидратира и не се усеща
  Харесва ми, но
  Това ревю е полезно
  0