Photoderm AKN Mat SPF 30

Висока защита. Ефикасност срещу несъвършенства.

Специфична защита

Комбинирана до мазна кожа Акнеична кожа

Cellular Bioprotection™ патент

За кого е предназначен?

Възрастни, Тийнейджъри

Какви са съставките?

Вижте състава
Prescribed by dermatologists Предписван от дерматолози

Доказана ефикасност

Дерматолозите съобщават за подобрение в общото състояние на акнето при 74% от случаите.*

  • Гарантира много висока UVA / UVB защита
  • Подобрява качеството на себума и предотвратява появата на несъвършенства (патент Fluidactiv™)
  • Осигурява дълготраен матиращ ефект
  • Активира естествената защита на кожата и предпазва от рискове от клетъчно увреждане

Не оставя мазен слой и бели следи - Безцветен при нанасяне

Много добра кожна и очна толерантност - Некомедоногенен - Водоустойчив

Вижте източници
От
30,90 лв.

Символът Coral safe гарантира безопасността на нашите слънцезащитни продукти за морските екосистеми, включително коралитe.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Иновация от BIODERMA, себо-коригиращият комплекс FLUIDACTIV™** в Photoderm AKN Mat, подобрява качеството на себума и по този начин ограничава появата на несъвършенства, която често се изостря след периоди на излагане на слънце.


Освен това, в допълнение към повърхностната си UVA / UVB защитна активност (филтриращи системи), Photoderm AKN Mat предлага истинска вътрешна биологична защита: Cellular Bioprotection ™. Този патент запазва и стимулира защитните сили на кожата по време на излагане на слънце.

Face Лице
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка
Как да използвате продуктите на BIODERMA стъпка по стъпка

Няколко пъти на ден при излагане на слънце

  • Стъпка 1 Нанесете равномерно и обилно преди излагане на слънце (с намаляване количеството на продукта върху кожата, намалява нивото на защита).
  • Стъпка 2 Нанасяйте често и винаги след плуване, бърсане с кърпа или спорт.

Нанасяйте на здрава кожа. Не излагайте бебетата и децата на действието на слънчевите лъчи. Прекомерното излагане на слънце може да е опасно за Вашето здраве.

Еко-дизайн на нашите продукти: Работим непрекъснато върху подобряването на нашите продукти, така че да сведем до минимум въздействието им върху околната среда. Повечето ни продукти са изработени от 100% рециклируема пластмаса, а всички външни опаковки са 100% рециклируеми и направени от хартия от устойчиво стопанисвани гори. Инструкции за сортиране на отпадъци: Моля, вижте местните инструкции за сортиране на отпадъци, за да разберете как да рециклирате продукта си най-правилно.

Склонната към акне, комбинирана към мазна кожа се характеризира с прекомерно производство на себум. Клиничните признаци обикновено са черни точки, комедони, микроцисти и различни пъпки.

Резултати, доказани от клинични проучвания

Матира

Намаляване на количеството на себума: -18.2% за 8 часа (1)

Вижте източници

Предотвратява появата на несъвършенства

Дерматолозите съобщават за подобрение в общото състояние на акнето при 74% от случаите (2)

Броят на общите лезии намалява при 77% от пациентите (2)


Водоустойчив

Photoderm AKN Mat SPF30 има средна степен на задържане> 50% след две 20-минутни бани (3)

Вижте източници
Доказателство за ефикасност на BIODERMA продукт

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

За да се предпази от клетъчни увреждания, свързани с излагането на слънце, кожата разчита на естествени защитни механизми, които понякога могат да се окажат недостатъчни. Този патентован комплекс подсилва естествената защитна система на кожните клетки, за да увеличи тяхната устойчивост на негативните ефекти на слънчевата радиация.

Промените в себумната течност могат да бъдат причина за дефекти по кожата. Този патентован комплекс се бори срещу сгъстяването на себума, за да предотврати запушването на порите и да сведе до минимум риска от поява на петна.

Вижте съставките:

Все повече искаме да знаем и разбираме какво нанасяме върху кожата си. Ask.NAOS е платформа, която разкрива състава на марките на NAOS - BIODERMA, ESTHEDERM и ETAT PUR, за да ви помогне да изберете продукта, който е най-подходящ за Вас. Платформата е създадена, за да осигури високо ниво на прозрачност, и в нея ще откриете всичко, което някога сте искали да знаете за естеството, произхода и ролята на нашите съставки и патенти, основани на принципите на NAOS за екобиология. През последните 40 години NAOS неотменно спазва ангажимента да зачита биологията на кожата, чиито естествени ресурси и механизми трябва да бъдат запазени, за да я направят по-здрава и по-красива. Дълготрайно.

Дешифрирайте нашите формули на Ask.NAOS
Научете повече за състава и патентите на продуктите на BIODERMA на ASK.NAOS

Тип кожа
Години

0/5

0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
0 отзива
Вижте всички отзиви
Няма отзиви за този продукт. Бъдете първият, който да даде такъв!