Allez au contenu Allez à la navigation

Посланик в грижата за кожата

 

Посланик в грижата за кожата интервю

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Визитка

През 2016 г. BIODERMA избира Грегорис Пирпилис за свой посланик - Skincare Artist: гримьор със страст към грижата за кожата, който знае колко е важно тя да бъде добре подготвена за грима. Грегорис Пирпилис е професионален гримьор, син на фармацевт. Това предопределя интереса на Грегорис към здравето на кожата от малък. В момента работи активно в бекстейджа на много модни събития, както и за сесии за списания за красота и мода.

Какво представлява партньорството между гримьор и марка, която създава продукти за кожата?

Г.П. Гримьорът, благодарение на своите познания и опит знае колко важна е връзката между грижата за кожата и грима. Качествените продукти за грижа за кожата и хубавия грим имат неразривна алхимия, която трябва да се зачита.

Защо избрахте BIODERMA за свой партньор?

Г.П. 50% от успешния грим зависи от качеството на кожата и от грижата за нея. Щастлив съм да представлявам марка, на която се доверявам напълно. От началото на кариерата си използвам ежедневно продуктите на BIODERMA за грижа за кожата ежедневно.

Защо е важно гримът да се почиства изцяло?

Г.П. Премахването на грима e в основата на здравата кожа и трябва да се превърне в рефлекс. Това е златното правило на всички гримьори.

Какво е Вашето определение за красива кожа?

Г.П. Красивата кожа е здрава, със свеж и естествен вид и гарантира добра основа за отличен резултат при гримиране.

Sensibio H2O - първата мицеларна вода в света

Sensibio - гримиране

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Преди повече от 20 години Лаборатории BIODERMA създават 1-вата мицеларна вода в света.

Sensibio H2O e разработена с дерматологична експертиза и внимание към чувствителната кожа.

За BIODERMA кожата винаги е източник на вдъхновение.

Eто защо във формулата на мицеларната вода се съдържа дерматологично активна съставка, много близка до състава на кожата. Благодарение на това, Sensibio H2O почиства и отстранява грима в една лесна стъпка и в съчетание с отлична толерантност.

История на успеха и раждането на една икона.

Sensibio H2O задава стандарт за дерматологична сигурност и бързо започва да се предписва от дерматолозите. Нейната революционна формула, емблематична опаковка и отличителната розова капачка я открояват сред всички останали продукти. Мицеларна вода Nº 1 в аптеките, Sensibio H2O се е превърнала в култов продукт за почистване на лицето. Абсолютен фаворит на модели и гримьори.