Allez au contenu Allez à la navigation

Кожата като вдъхновение

 

Кожата като вдъхновение

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
В BIODERMA кожата е нашата страст. Ние споделяме тази страст с дерматолозите, които имат експертни познания за нейните естествени биологични процеси, и с гримьорите, които са в контакт с нея всеки ден. Грегорис Пирпилис е посланник на BIODERMA - Skincare Artist и част от бекстейджа на много ревюта и сесии, когато кожата на моделите е в центъра на вниманието. Ето защо Грегорис представя един манифест на здравата и красива кожа в 5 ключови послания. Като един от най-известните гримьори, той е част от #FashionLovesBioderma.
 
 

Грижата за кожата е от съществено значение

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Верни на принципите на BIODERMA, професианалните гримьори също са експерти в грижата за кожата. Те я наблюдават и се грижат за нея ежедневнo. Без задълбочени позняния за кожата и подходящи продукти не може да има отличен грим. Ето защо, зад всеки един професионален гримьор стои Skincare Artist.
 
 

 

Грижата за кожата е от съществено значение

 

Когато е чувствителна и уязвима кожата не може да изпълнява ролята си на бариера срещу външни дразнители. Подложена ежедневно на грим и замърсяване, тя става опъната и слаба. Трябва да се отнасяме с внимание към кожата, за да предложим дълготрайни решения, които поддържат естествената ѝ биология.

 

Преди грима е много важно кожата да бъде добре почистена

 

Без нужда от изплакване и агресивно търкане, Sensibio H2O почиства кожата и отстранявa грима в една лесна стъпка. Mощната ѝ сила в отстраняване на грима и изключително високата толерантност я правят задължителен продукт за всеки гримьор. 

 
 

Добрият резултат в грима започва от правилната грижа за кожата

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Изборът на подходящ дермокозметичен продукт спомага за коригиране на източниците на кожни проблеми и подобрява крайния резултат при гримиране. Кожата е здрава и красива.
 
 
 

Биологията в полза на дерматологията.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
Експертът в грижа за кожата - Skincare Artist се занимава и с изкуство. Ето защо е важно кожата, която е естествено платно за творчество да бъде възможно най-красива за добър финиш на грима.
Със своите съставки и начин на действие продуктите на BIODERMA имитират естествените биологични процеси на кожата. По този начин, те възвръщат нейното здраве и красота. Дълготрайно.